Meciul Senegal - Coasta de Fildeş, întrerupt după incidente în stadion soldate cu răniţi

Meciul Senegal - Coasta de Fildeş, din barajul pentru CAN-2013, a fost suspendat definitiv după o întrerupere de 40 de minute, ca urmare a incidentelor din stadion soldate cu zece răniţi, au anunţat surse concordante.

298 afișări
Imaginea articolului Meciul Senegal - Coasta de Fildeş, întrerupt după incidente în stadion soldate cu răniţi

Meciul Senegal - Coasta de Fildeş, întrerupt după incidente în stadion soldate cu răniţi (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Zece persoane, între care ministrul senegalez al Sporturilor, El Hadji Malick Gakou, au fost rănite uşor. Ministrul a fost lovit cu o piatră şi evacuat de medici.

"Am avut trei cazuri de puncte de sutură, plăgi, leşinuri şi alte dureri, dar nu au fost răniţi grav", a declarat un medic.

Situaţia a degenerat după ce fanii au aprins torţe în momentul în care ivorienii au marcat al doilea gol, prin Didier Drogba, în minutul 73 şi erau aproape de calificare.

Apoi au început să se arunce în teren pietre, sticle, scaune, iar forţele de ordine au intervenit şi au folosit gaze lacrimogene.

"După 40 de minute de întrerupere a fost luată decizia suspendării definitive a meciului", care se juca pe stadionul Léopold Sédar Senghor din Dakar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici