Meciul Simona Halep - Alison Riske, programat miercuri, de la ora 12.00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi americanca Alison Riske, locul 45 WTA, din turul secund al turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organziatori, miercuri, de la ora 12.00.

533 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Alison Riske, programat miercuri, de la ora 12.00

Meciul Simona Halep - Alison Riske, programat miercuri, de la ora 12.00 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida româncei, acceptată direct în această manşă, este prima de pe terenul al doilea, Grandstand.

Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, şi jucătoarea gemană Angelique Kerber, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9, se vor înfrunta pentru un loc în optimile de finală ale competiţiei tot miercuri, la fel Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, care încă nu îşi cunoaşte adversara din turul 2.

Meciul Begu-Kerber este al patrulea, pe "Court 2", după două partide de simplu masculin şi una de simplu feminin. Dulgheru va intra pe "Court 3" după două meciuri de dublu, unul feminin şi unul masculin.

Întâlnirile pe aceste trei terenuri încep la 12.00

Tot miercuri vor evolua şi câştigătorii turneului de la Madrid, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, care îi vor avea adversari în prima manşă, la Roma, pe argentinienii Leonardo Mayer şi Juan Monaco. Această întâlnire este pe "Court 4", a treia după două partide de dublu feminin, prima cu începere de la 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici