Meciuri de fotbal, supravegheate de 90 de camere video ale Primăriei Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video, amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, pentru desfăşurarea meciurilor de fotbal Steaua - Pandurii (3 mai) şi Dinamo - Ceahlăul (7 mai).

153 afișări
Imaginea articolului Meciuri de fotbal, supravegheate de 90 de camere video ale Primăriei Sectorului 2

Meciuri de fotbal, supravegheate de 90 de camere video ale Primăriei Sectorului 2 (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Potrivit unui comunicat al primăriei de sector, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate străzile de afluire şi defluire a spectatorilor, se va urmări respectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi de conducătorii auto, impuse special în perioada meciului, dirijarea traficului rutier şi comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului va fi interzisă vineri, 3 mai, şi marţi, 7 mai, între orele 15.00 - 22.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a celor două meciuri de fotbal menţionate mai sus, care vor avea loc pe stadionul "Arena Naţională". Astfel, la Piaţa Eudoxiu Hurmuzache, pe şoseaua Mihai Bravu, şoseaua Iancului, şoseaua Pantelimon, bulevardul Chişinău, bulevardul Basarabia nu vor fi comercializate băuturi alcoolice.

Partida Steaua - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, se va desfăşura, vineri, de la ora 19.45, în timp ce meciul Dinamo - Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, va avea loc, marţi, de la ora 19.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici