Meciurile Soranei Cîrstea, Monicăi Niculescu şi Simonei Halep, amânate din cauza ploii

Meciurile Cîrstea - Konta, Niculescu - Pironkova şi Halep - Ying-Ying Duan, din turul secund al turneului de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari, au fost amânate din cauza ploii, au anunţat organizatorii.

916 afișări
Imaginea articolului Meciurile Soranei Cîrstea, Monicăi Niculescu şi Simonei Halep, amânate din cauza ploii

Meciurile Soranei Cîrstea, Monicăi Niculescu şi Simonei Halep, amânate din cauza ploii

Simona Halep, care a intrat în competiţie direct în turul secund, este singura jucătoare română care ar mai putea evolua marţi. Constanţeanca a apucat să joace doar trei game-uri în meciul cu chinezoaica Ying-Ying Duan (64 WTA). În momentul întreruperii, Halep era condusă cu scorul de 2-1.

Meciurile Sorana Cîrstea - Johanna Konta şi Monica Niculescu - Tsevtana Pironkova nu apucaseră să înceapă înainte ca ploaia să dea peste cap planurile organizatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici