Arturo Vidal: Cristiano Ronaldo este un încrezut. El nu există pentru mine

Mijlocaşul chilian Arturo Vidal a declarat că atacantul portughez Cristiano Ronaldo este un încrezut, chiar înaintea meciului dintre Chile şi Portugalia, din semifinalele Cupei Confederaţiilor.

601 afișări
Imaginea articolului Arturo Vidal: Cristiano Ronaldo este un încrezut. El nu există pentru mine

Arturo Vidal: Cristiano Ronaldo este un încrezut. El nu există pentru mine

"Cristiano este un încrezut. El nu există pentru mine", le-a spus Arturo Vidal reporterilor aflaţi în Rusia, la Cupa Confederaţiilor, conform publicaţiei Goal.

Vidal nu ia în calcul un posibil eşec în faţa campioanei Europei şi se gândeşte la o nouă întâlnire cu Germania, în finala competiţiei, după remiza din faza grupelor, scor 1-1: "I-am promis deja coechipierului meu de la Bayern Munchen, Joshua Kimmich, că ne vom revedea în finală".

Partida Portugalia - Chile se va disputa miercuri, de la 21:00, la Kazan.

Cea de-a doua semifinală a Cupei Confederaţiilor 2017 va avea loc între Germania, câştigătoarea Grupei B, şi Mexic, ocupanta poziţiei secunde din Grupa A. Meciul este programat să se dispute joi, de la 21:00, la Soci.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici