MEDALIE de argint pentru echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, la Campionatul European de la Sevilla

Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României a câştigat, duminică, medalia de argint, la Campionatul European de canotaj, de la Sevilla.

218 afișări
Imaginea articolului MEDALIE de argint pentru echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, la Campionatul European de la Sevilla

MEDALIE de argint pentru echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, la Campionatul European de la Sevilla (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Echipajul de 4 rame fără cârmaci masculin, în componenţa Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Pârghie, Florin Curuea, a luat startul pe culoarul trei şi a încheiat cursa de 2.000 metri, cu timpul de 6:23.83 minute, obţinând medalia de argint.

Celelalte două medalii au revenit echipajelor din Olanda (aur, 6:21.79 minute) şi Germania (bronz, 6:24.94).

La ediţia din 2012, echipajul României a cucerit tot medalia de argint.

În prima finală a zilei cu echipaj românesc la start, Cristina Grigoraş şi Andreea Boghian au cucerit medalia de aur la dublu rame, cu timpul de 7:49.09 minute.

România va mai avea reprezentări în finale la dublu vâsle feminin (în componenţa Cristina Ilie-Ioana Crăciun) şi 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Crăciun, Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupaşcu, Ionelia Zaharia şi Daniela Druncea).

La ediţia din 2012 a Campionatului European, România a cucerit cinci medalii (două de aur, două de argint şi una de bronz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici