Mediafax, în semifinalele Cupei Presei la futsal, după ce a învins Click, cu scorul de 3-1

Echipa de fotbal a agenţiei de presă Mediafax s-a calificat în semifinalele Cupei Presei la futsal, după ce, joi seară, la sala "Delfinul", s-a impus cu scorul de 3-1 (2-0) în faţa formaţiei cotidianului Click.

21 afișări
Imaginea articolului Mediafax, în semifinalele Cupei Presei la futsal, după ce a învins Click, cu scorul de 3-1

Mediafax, în semifinalele Cupei Presei la futsal, după ce a învins Click, cu scorul de 3-1 (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

În optimile de finală ale competiţiei, echipa Mediafax a trecut de Realitatea TV, cu scorul de 1-0. În semifinale, Mediafax va întâlni formaţia cotidianului România Liberă, luni, de la ora 20.00, la sala Antilopa, în timp ce Cancan va juca cu B1 TV, de la ora 20.45. În semifinalele Cupei Presei se întâlnesc doar echipele calificate din grupa D a competiţiei.

Favorită la titlu şi în acest an, Mediafax are în palmares patru medalii, una de aur la Cupa Presei pe teren redus în 2005, două de argint, la futsal şi la fotbal pe plajă, ambele în 2006 şi bronz la futsal, în ediţia 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici