Membrii CAF care au judecat cazul valiza au fost demişi

Comitetul Executiv al FRF a decis ca Daniel Florea, Valentin Epure şi Marian Lupu, membri ai Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), să fie revocaţi din cauza neregulilor constatate de Comisia de analiză a legalităţii hotărârilor pronunţate de organismele jurisdicţionale ale FRF în cazul "valiza".

22 afișări

Comisia formată din Constantin Anghelache şi Dumitru Costin a prezentat, marţi, Comitetului Executiv al FRF raportul referitor la legalitatea hotărârilor pronunţate de organismele FRF în cazul "valiza".

Anghelache a declarat, într-o conferinţă de presă, că membrii CAF au încălcat propriul regulament: "La Curtea de Arbitraj pentru Fotbal am constatat încălcări ale regulamentului propriu de către CAF. Articolul 14 a fost încălcat. Dacă cele patru părţi implicate, U Cluj, Steaua, Gigi Becali şi Petre Marin au constituit o parte şi l-au nominalizat pe Daniel Florea, era necesar ca FRF, cea care a declanşat acest caz, să fie notificată şi să-şi desemneze propriul arbitru, conform regulamentului. Daniel Florea a omis să informeze FRF cu sau fără intenţie. Din cauza procedurilor pe care le-au încălcat s-a ajuns la schimbarea deciziei".

Deocamdată, CAF îşi va continua activitatea cu cinci membri, urmând să fie completată ulterior componenţa acestui organism.

De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină şi cei ai Comisiei de Apel au primit un ultim avertisment, pentru vicii de procedură în judecarea acestui caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici