Membru al Comitetului Internaţional Olimpic: Jocurile Olimpice vor fi amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus

  • Membrul Comitetului Internaţional Olimpic, Dick Pound, susţine că Jocurile Olimpice vor fi amânate un an din cauza pandemiei de COVID-19
  • Hugh Robertson a anunţat recent că cel mai probabil Marea Britanie nu va trimie o echipă la Tokyo 2020
  • CIO va decide în termen de patru săptămâni dacă Jocurile Olimpice vor fi amânate
849 afișări
Imaginea articolului Membru al Comitetului Internaţional Olimpic: Jocurile Olimpice vor fi amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus

Membru al Comitetului Internaţional Olimpic: Jocurile Olimpice vor fi amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus

Dick Pound, membru al Comitetului Internaţional Olimpic, susţine că, din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amânate un an.

Declaraţia lui Pound vine după ce, recent, Hugh Robertson, preşedintele Asociaţiei Olimpice a Marii Britanii, a anunţat că este posibil ca ţara sa să nu trimită niciun sportiv la evenimentul din Tokyo.

De asemenea, Australia şi Canada susţin că nu vor participa la Jocurile Olimpice.

„Potrivit informaţiilor deţinute de IOC, amânarea Jocurilor Olimpice a fost decisă. Măsurile ce vor fi luate nu au fost decise, însă evenimentul nu va avea loc la data de 24 iulie. Vom amâna evenimentul şi ne vom ocupa de tot ceea ce presupune mutarea lui”, a spus Dick Pound, potrivit USA Today.

În Marea Britanie, au fost confirmate 6.650 de persoane infectate cu coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici