Mencucci neagă discuţiile pentru mărirea salariului lui Mutu

Administratorul delegat al clubului AC Fiorentina, Sandro Mencucci, a negat, miercuri, în timpul unei emisiuni sportive, că ar exista discuţii pentru prelungirea contractului şi mărirea salariului atacantului Adrian Mutu.

1 afișare
Imaginea articolului Mencucci neagă discuţiile pentru mărirea salariului lui Mutu

Mencucci neagă discuţiile pentru mărirea salariului lui Mutu

"Sunt numai invenţii. Nu am discutat nici cu Mutu, nici cu altcineva. Am spus că salariile jucătorilor nu vor depăşi 50-60 la sută din bugetul clubului, dar ar putea fi mărite în cazul în care ne vom califica în Liga Campionilor", a declarat Mencucci, citat de site-ul violanews.com.

Site-ul violanews.com a anunţat, luni, că Mutu este aproape de prelungirea contractului cu AC Fiorentina şi susţinea că internaţionalul român ar urma să semneze un nou acord valabil până în 2012, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Sursa citată nota că salariul care i-ar fi fost propus lui Mutu de conducerea clubului italian reprezintă o încălcare a regulii privind plafonul salarial de la gruparea viola, care nu depăşeşte 1,5 milioane de euro pe sezon.

Actualul contract al lui Mutu cu Fiorentina expiră în 2011 şi, potrivit presei, internaţionalul român are un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici