Mesaj de la Thomas Bach pentru sportiva din România accidentată înainte de JO de Tineret

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, i-a trimis duminică un mesaj şi un ceas sportivei din România Kata Mandel, care s-a accidentat chiar înainte de proba de snowboard de la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024.

548 afișări
Imaginea articolului Mesaj de la Thomas Bach pentru sportiva din România accidentată înainte de JO de Tineret

Sursa foto: facebook.com/olympicromania

„Dragă Katia, toate cele bune şi recuperare rapidă”, i-a scris Thomas Bach sportivei din România, potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

Acesta i-a trimis româncei şi un ceas cu însemnele olimpice.

„Încurajare specială pentru Kata Mandel de la preşedintele CIO, Thomas Bach. Impresionat de povestea româncei de la snowboard, care s-a accidentat la antrenamentul liber de dinaintea competiţiei şi a ratat participarea la Jocuri, Thomas Bach i-a trimis azi sportivei noastre un ceas inscripţionat cu cercurile olimpice şi mesajul scris personal. Kata era favorită la podium şi, dintr-o dată, cu fractura de la mâna dreaptă s-au rupt şi visurile sale”, scrie COSR.

Reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român sunt convinşi că sportiva va reveni mai puternică la antrenamente după această experienţă.

Kata Mandel s-a accidentat la antrenamentul liber şi a fost retrasă din competiţia de snowboard cross. Ea a căzut pe mână şi a suferit o fractură de apofiză stiloidă cubitală la mâna dreaptă. Echipa medicală a Team Romania, medicii Dan Tănase şi Diana Torje, a însoţit-o pe sportivă la policlinica Satului Olimpic şi apoi la Spitalul Universitar Asan. După consultaţii şi investigaţii imagistice s-a stabilit diagnosticul. Membrul superior drept i-a fost imobilizat cu aparat ghipsat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici