Mesaj emoţionant adresat de clubul CFR Cluj fanilor săi, după câştigarea campionatului

  • CFR Cluj a devenit marţi seara campioana României la fotbal, după ce a învins în deplasare pe FC Botoşani, asigurându-şi matematic prima poziţie în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului.
  • Clubul a adresat fanilor un mesaj emoţionant.
424 afișări
Imaginea articolului Mesaj emoţionant adresat de clubul CFR Cluj fanilor săi, după câştigarea campionatului

Mesaj emoţionant adresat de clubul CFR Cluj fanilor săi, după câştigarea campionatului

După un sezon atipic, afectat de schimbările impuse de pandemie, în care spectatorii au lipsit de pe stadioane, primul mesaj făcut public de clubul CFR Cluj, după ce a devenit pentru a patra oară consecutiv campioana României, s-a adresat direct fanilor săi.

„Despărţiţi de inamicul invizibil, uniţi de aceeaşi dorinţă! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucereşte un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al şaptelea din palmaresul clubului nostru.

Cuvintele aşternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puţine pentru a ne exprima recunoştinţa faţă de voi, suporterii echipei, care ne-aţi fost alături necondiţionat şi în această stagiune.

Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noştri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor şi mândria pe care o simţiţi în suflet vor şterge suferinţa îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porţilor reci şi închise de la stadion.

Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vişiniu. Am fost doborâţi, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!”

CFR Cluj Napoca a învins marţi seara pe FC Botoşani, în deplasare, şi a obţinut punctele necesare pentru a fi declarată campioană a Ligii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici