Mesajul Simonei Halep de Anul Nou: În 2015, vă doresc sănătate multă şi putere de muncă!

Simona Halep a postat pe pagina sa de Faceboook, după meciul cu Annika Beck din cadrul turneului de la Shenzhen (China), un mesaj de Anul Nou pentru fanii săi.

335 afișări
Imaginea articolului Mesajul Simonei Halep de Anul Nou: În 2015, vă doresc sănătate multă şi putere de muncă!

Mesajul Simonei Halep de Anul Nou: În 2015, vă doresc sănătate multă şi putere de muncă! (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

”Ştiu că cei mai mulţi dintre voi începeţi astăzi munca în noul an, la fel ca şi mine. Azi am avut primul meci din 2015. După o vacanţă frumoasă, ne-am încărcat bateriile şi suntem pregătiţi să o luăm de la capăt, odihniţi şi cu încredere. În 2015, vă doresc sănătate multă şi putere de muncă!”, a postat Halep pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii de 500.000 de dolari.

Halep a învins-o în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, pe sportiva germană Annika Beck, locul 53 mondial.

Simona Halep şi-a asigurat prin această calificare un premiu de 4.928 de dolari şi 30 de puncte WTA.

În runda următoare, românca o va întâlni pe Natalia Vihliantseva, jucătoare rusă aflată pe locul 584 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici