Messi adaugă al şaselea hotel în portofoliul său de investiţii în turism

Lanţul hotelier al lui Lionel Messi, MIM Hotels, a recrutat încă o proprietate în portofoliul său, starul argentinian continuând să investească în proiectul gestionat din 2017 de Majestic Hotel Group.

570 afișări
Imaginea articolului Messi adaugă al şaselea hotel în portofoliul său de investiţii în turism

Această locaţie este a şasea care se alătură colecţiei, de data aceasta fiind situată în Puerto Deportivo de Sotogrande, în Cadiz, pe coasta de sud a Spaniei.

Acesta continuă orientarea lanţului către turiştii din sectorul de lux, reprezentând din nou o locaţie pentru iubitorii de golf, polo şi sporturi nautice.

Toate hotelurile din cadrul grupului au făcut promisiuni cu privire la sustenabilitate, obţinând sau fiind în curs de obţinere a recunoaşterii LEED din partea US Green Building Council pentru că sunt clădiri sustenabile.

Acest hotel se va deschide în aprilie 2022, cu un design interior realizat de Pascua Ortega, care a reînnoit locul, păstrând în acelaşi timp farmecul său unic.

Acesta va găzdui 45 de camere spaţioase cu design modern, care sunt completate de privelişti impresionante ale portului din Sotogrande, care găzduieşte adesea iahturi de lux în Marea Mediterană.

Hotelul are, de asemenea, două restaurante cu spaţiu de luat masa în aer liber şi un spa.

Celelalte proprietăţi de acest gen ale lui Messi sunt hotelurile MIM Sitges, MIM Ibiza, MIM Mallorca, MIM Baqueira şi MIM Andorra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici