Messi, incert pentru primul meci al Barcelonei. Argentinianul a lipsit de la antrenamente

  • Lionel Messi (32 de ani) nu a revenit la antrenamentele cu echipa, după accidentarea de marţi, 2 iunie
  • Argentinianul a suferit o contractură la cvadricepsul piciorului drept
  • Primul meci al Barcelonei va fi pe 13 iunie, cu Mallorca
87 afișări
Imaginea articolului  Messi, incert pentru primul meci al Barcelonei. Argentinianul a lipsit de la antrenamente

Messi, incert pentru primul meci al Barcelonei. Argentinianul a lipsit de la antrenamente

Lionel Messi s-a antrenat separat. Argentinianul a suferit o contractură la cvadricepsul piciorului drept în timpul antrenamentelor de marţi, 5 iunie, iar miercuri şi vineri s-a pregătit în sala de forţă. Vineri a avut companie, Ansu Fati, accidentat şi el, se antrenează separat. Messi este incert pentru primul meci al Barcelonei, care va fi pe 13 iunie, în deplasare, cu Mallorca, de la ora 23:00.

"Messi a făcut anumite exerciţii fizice, pentru a nu risca. Mai sunt 8 zile până la primul meci din campionat. În următoarele zile este prevăzut să se alăture la antrenamentele cu grupul", se arată în comunicatul Barcelonei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici