Messi marchează de două ori şi Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0

Lionel Messi a marcat marţi două goluri în prima repriză şi a dat pasa decisivă la un altul în a doua repriză, contribuind la victoria lui Inter Miami cu 4-0 în faţa celor de la Atlanta United, rezultat ce califică echipa lu David Beckham în faza eliminatorie a Cupei Ligii.

569 afișări
Imaginea articolului Messi marchează de două ori şi Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0

Messi marchează de două ori şi Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0

După ce a intrat în joc din postura de rezervă, pentru a înscrie golul dramatic al victoriei la debutul său de vineri seara, campionul mondial nu a pierdut timpul la prima sa titularizare cu echipa din MLS.

Căpitanul echipei a primit o pasă frumoasă de la fostul coechipier de la Barcelona, Sergio Busquets, şi, după ce a şutat iniţial în bară, a reluat în poartă mingea ricoşată pentru a aduce Miami în avantaj în minutul 8.

Messi a mai înscris un al doilea gol în minutul 22, la o centrare a coechipierului Robert Taylor, care a marcat şi el două goluri.

După ce a marcat, Messi s-a oprit şi a arătat cu degetul de pe teren către coproprietarul echipei, David Beckham, care urmărea meciul. Gestul a fost întâmpinat cu un zâmbet larg de fostul mare jucător de la Manchester United, care a contribuit la atragerea lui Messi în MLS în ciuda unei contraoferte masive din Arabia Saudită.

Cea mai bună şansă a celor de la Atlanta de a marca a venit cu un penalti obţinut în final de Thiago Almada, dar portarul lui Miami, Drake Callender, a anticipat direcţia şi a păstrat poarta neatinsă.

Messi a fost înlocuit în minutul 78 de compatriotul său argentinian Almada, iar cei doi au făcut schimb de tricouri după meci.

Cu această victorie, Miami şi-a câştigat grupa în turneul Leagues Cup, un turneu de tip Cupa Mondială la care participă toate echipele din MLS şi Liga MX din Mexic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
inter miami,
messi,
mls

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici