Michael Phelps nu va fi judecat pentru consum de canabis

Înotătorul Michael Phelps nu va fi judecat după ce a fost fotografiat fumând canabis, a anunţat, luni, şeriful comitatului Richland (Carolina de Sud/SUA).

14 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps nu va fi judecat pentru consum de canabis

Michael Phelps nu va fi judecat pentru consum de canabis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După o anchetă minuţioasă în această afacere, am constatat că nu dispunem de suficiente dovezi pentru a urmări în instanţă vreo persoană participantă la petrecerea aceea din luna noiembrie", a declarat şeriful Leon Lott.

Michael Phelps, campion olimpic în opt probe la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost suspendat trei luni, după ce, într-un tabloid britanic, a apărut o fotografie cu el fumând canabis, la o petrecere organizată în noiembrie, în statul Carolina de Sud.

Săptămâna trecută, poliţia a arestat opt persoane participante la evenimentul respectiv, şapte dintre ele pentru posesie de droguri şi una pentru trafic de droguri.

Dpă expirarea suspendării sale, Phelps va putea aparticipa la trialul american pentru Campionatele Mondiale (7-11 iulie, la Indianapolis) şi, eventual, la turneul final (26 iulie-2 august, la Roma).

Citeşte şi:

Michael Phelps, suspendat pentru trei luni

Phelps şi-a cerut scuze, după ce News of the World a scris că a fumat canabis la o petrecere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici