Miercuri începe turul II al turneului Transylvania Open WTA 250

  • Miercuri au loc primele meciuri din turul II al turneului Transylvania Open WTA 250.
  • Ultimul meci al zilei este cel programat între Ana Bogdan şi Erika Andreeva.
254 afișări
Imaginea articolului Miercuri începe turul II al turneului Transylvania Open WTA 250

Miercuri începe turul II al turneului Transylvania Open WTA 250

Jaqueline Cristian este a doua jucătoare din România calificată în turul doi al Transylvania Open WTA 250. Ea ar fi trebuit să joace un meci 100% românesc, cu Miriam Bulgaru. Din cauza unor probleme de sănătate, Miriam a trebuit să se retragă cu puţin timp înainte de startul partidei, astfel că locul ei a fost luat de Lucky Loser – Marina Bassols Rivera. Jucătoarea clasată pe locul 105 mondial a fost învinsă de Jaqueline Cristian în două seturi: 6-3, 6-2.

„Nu e uşor niciodată să gestionezi o schimbare de genul acesta. Bineînţeles că mental şi emoţional e mai uşor să nu joci contra unei românce, dar mi-a părut rău când am auzit de Miriam că nu se simte ok şi că a trebuit să se retragă. Am avut un plan tactic făcut fix înainte de meci destul de simplu, de care a trebuit să mă ţin. Am făcut, cred, un meci foarte solid şi m-am simţit bine pe teren”, a declarat Jaqueline Cristian.

În optimi, Jaqueline va juca cu Clara Tauson, pe care a întâlnit-o şi săptămâna tracută la Linz într-un meci în care a fost înfrântă cu 6-2, 6-0. Acum, ea speră la o revanşă.

Karolína Plíšková, cap de afiş al ediţiei actuale a Transylvania Open WTA 250, a câştigat ultimul meci al zilei jucat cu tânăra Sinja Kraus din Austria, jucătoare venită din calificări.

„Anul trecut nu a fost cel mai bun an pentru mine, m-am confruntat cu nişte accidentări şi întotdeauna e greu să revii şi să recuperezi. Anul acesta sper să fiu mult mai bine, vreau să joc. De aceea am venit şi aici şi sper să joc cât mai multe meciuri. Sunt pregătită pentru turul doi!”, a spus Plíšková.

Marţi a fost o zi cu victorie importantă şi pentru Anastasija Sevastova, prima victorie într-un turneu WTA din ultimii doi ani. Anastasija a jucat contra Andreei Mitu pe care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3. Campioana Transylvania Open 2023, Tamara Korpatsch, a fost învinsă în primul tur de Elina Avanesyan, după un meci intens, de peste două ore de joc: 6-4, 7-6. În turul urmator, Avanesyan o va întâlni pe Anastasija Sevastova, cu care nu a mai jucat până acum. Alizé Cornet a obţinut cea mai muncită victorie, după cel mai lung meci de până acum al acestei ediţii Transylvania Open, în faţa Yaninei Wickmayer: 2 ore 52 de minute de joc, scor: 7-5, 4-6, 6-3.

Miercuri, au loc ultimele meciuri din turul I şi încep primele meciuri din turul II. Partida zilei pentru fanii din România este cea dintre Ana Bogdan şi Erika Andreeva.

Iată programul meciurilor:

Terenul central – start ora 11.00:
[5] E. Cocciaretto (ITA) vs [Q] E. Arango (COL)
S. Errani (ITA) vs C. McNally (USA)
NB 3:30 PM N. Parrizas Diaz (ESP) vs [3] A. Blinkova
NB 6:00 PM [1] A. Rus (NED) vs [Q] A. Cornet (FRA)
[Q] E. Andreeva vs [8] A. Bogdan (ROU)

Terenul 2 – start ora 11.00:
[1] E. Hozumi (JPN) / M. Ninomiya (JPN) vs O. Kalashnikova (GEO) / S. Murray Sharan (GBR)
I. Khromacheva / M. Kolodziejova (CZE) vs H. Dart (GBR) / T. Mihalikova (SVK)
A. Anshba / Y. Wickmayer (BEL) vs [3] I. Gamarra Martins (BRA) / Y. Sizikova
[WC] J. Cristian (ROU) / A. Mitu (ROU) vs [2] V. Hruncakova (SVK) / A. Panova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici