Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la Dubai, la dublu

Perechea Mihaela Buzărnescu/Alena Fomina (România/Rusia) a câştigat, sâmbătă, turneul ITF de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

181 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la Dubai, la dublu

Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la Dubai, la dublu

Buzărnescu şi partenera sa le-au învins, în finală, scor 6-4, 6-3, pe principalele favorite ale competiţiei, Lesley Kerkhove şi Lidziya Marozava, din Olanda, respectiv Belarus.

Partida a durat o oră şi 13 minute. De-a lungul întâlnirii, Buzărnescu şi Fomina au servit trei aşi, au comis trei duble greşeli şi au avut procentaje de reuşită la serviciu de 70 la sută cu prima minge şi 43 la sută cu cea de-a doua.

Pentru câştigarea turneului de dublu de la Dubai, Buzărnescu şi Fomina vor primi 5.573 de dolari.

Mihaela Buzărnescu, locul 59 WTA la simplu, a evoluat şi în proba individuală. Joi, românca a fost eliminată în sferturi, după ce a pierdut în faţa elveţiencei Belinda Bencic, numărul 98 mondial, cu scorul de 7-6 (4), 6-2.

În urma turneului de la Dubai, Buzărnescu (29 de ani) îşi continuă ascensiunea în clasamentul mondial, urcând, în premieră, pe locul 55 WTA la simplu. La dublu, ea va ocupa poziţia a 94-a, de asemenea cea mai bună clasare a carierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici