Mihaela Buzărnescu a vorbit despre o posibilă retragere: Nu mai am nici eu foarte mult

  • Mihaela Buzărnescu spune că va mai juca tenis doar 2 sau 3 ani.
  • Jucătoarea de tenis îşi doreşte să nu mai aibă parte de accidentări.
547 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a vorbit despre o posibilă retragere: Nu mai am nici eu foarte mult

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre o posibilă retragere: Nu mai am nici eu foarte mult

Mihaela Buzărnescu a luat parte la emisiunea ”Welcom as in aor hom”, găzduită de actorii Marius Manole şi Ilona Brezoianu.

Buzărnescu a declarat că îşi doreşte să nu se mai accidenteze şi să aibă un parcurs frumos în anii în care va mai juca tenis.

Din cauza accidentărilor, Mihaela Buzărnescu a regresat mult în clasamentul WTA. Ajunsă la un moment dat pe locul 20 WTA, Buzărnescu poziţionează acum pe locul 120.

Sportiva spune că va mai rămâne activă doar 2-3 ani.

”Sper să nu mai am parte de accidentări cât oi mai juca şi eu tenis, 2-3 ani. Nu mai am nici eu foarte mult", a precizat Mihaela Buzărnescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici