Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open! Declaraţia româncei, EXCLUSIV pentru PROSPORT

Fără "Miki" la US Open! Cu o oră şi jumătate înaintea meciului cu Marketa Vondrousova, din primul tur de la Flushing Meadows, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 21 WTA) i-a anunţat pe organizatorii competiţiei americane că nu va putea intra pe teren. Locul ei a fost luat de Mona Barthel, jucătoare din Germania care a pierdut în ultimul tur de calificări.

3373 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open! Declaraţia româncei, EXCLUSIV pentru PROSPORT

Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open! Declaraţia româncei, EXCLUSIV pentru PROSPORT

Evident, motivul retragerii e legat de problema de la glezna stângă, cu care Mihaela s-a ales în timpul meciului cu Svitolina, de la Montreal. Deşi a făcut tot posibilul pentru a se recupera şi a apelat la serviciile lui Cristian Răchiţan, un reputat medic român stabilit de 20 de ani în SUA, durerea a fost prea mare şi a 21-a jucătoare a lumii a fost forţată să spună "pas" ultimului turneu de Grand Slam al anului.

"Sunt tristă. Am decis să nu joc, e mai bine! A fost o decizie grea, dar e spre binele meu şi pentru sănătatea mea. Voi vedea cum va decurge recuperearea, ţinta mea e să fiu sănătoasă.", a fost prima reacţie a Mihaelei, pentru ProSport.

CITEŞTE CONTINUAREA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici