Mihai Stoica a demisionat de la FC Vaslui

Preşedintele FC Vaslui, Mihai Stoica, instalat de patru zile în funcţie, a decis să demisioneze, fiind nemulţumit de modul de lucru al tehnicianului Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, luni, la Sport.ro, finanţatorul grupării moldave, Adrian Porumboiu.

35 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica a demisionat de la FC Vaslui

Mihai Stoica a demisionat de la FC Vaslui (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Duminică seară, după meciul cu Mediaş (n.r. - scor 0-0, cu Gaz Metan, în deplasare), MM Stoica m-a sunat supărat, îngrijorat, trist de ceea ce s-a întâmplat la meci, ce a văzut pe bancă. Îi vine foarte greu să pună lucrurile la punct, pentru că depăşesc faza paranormalului. Mihai Stoica şi-a dat seama că nu este o luptă cu adversarii, ci una lui Lopez Caro împotriva propriei echipe şi împotriva intereselor echipei noastre. Era uluit că a văzut câteva planşe în vestiar în limba spaniolă, pe care le înţelegea doar Lopez Caro, pentru că sunt puţini vorbitori de limba spaniolă. Nu este războiul lui (Mihai Stoica - n.r.) cu Lopez Caro, nu a venit la Vaslui să intre în această dispută. Din păcate, a venit la Vaslui într-un moment în care focul este continuu, din cauza unui om care nu are nicio treabă cu ceea ce ne dorim noi să facem aici, adică performanţă", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro.

Oficialul clubului spune că i-a dat un timp de gândire lui Stoica şi că acesta se poate întoarce oricând la Vaslui. "Eu i-am dat timp de gândire. Nu o iau ca o despărţire, rămânem la fel, am vorbit azi de vreo 7-8 ori cu el despre echipă", a precizat Porumboiu.

Mihai Stoica, fost conducător la Steaua şi Unirea Urziceni, preluase, la 1 octombrie, postul de preşedinte al FC Vaslui. Stoica avea atribuţii în activitatea sportivă şi tehnică a clubului moldav, avându-l în subordine inclusiv pe antrenorul Lopez Caro.

După ce a asistat, vineri, la o şedinţă de pregătire a tehnicianului spaniol, Stoica a declarat că s-a speriat de modul cum se desfăşoară antrenamentele sub comanda lui Juan Ramon Lopez Caro, susţinând că îi va cere acestuia să dea explicaţii. "Deocamdată mi-e greu să discut despre antrenamentele lui Lopez Caro, pentru că în viaţa mea nu am avut parte de aşa ceva. M-am mirat şi eu de «intensitatea» antrenamentelor. Dar, totul se va schimba. Lopez Caro o să-mi dea explicaţii, pentru că este o obligaţie a lui. Am experienţă şi ştiu cum trebuie condusă o şedinţă tehnică. Însă m-am speriat ce am văzut. De aceea, pot să vă spun că meciurile câştigate până acum de FC Vaslui sunt exclusiv datorită valorii tehnice a jucătorilor", a spus, vineri, Mihai Stoica.

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate de FC Vaslui în primele etape, conducătorii clubului au încercat să-l facă pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro. Însă Caro a refuzat să plece, în ciuda presiunilor la care a fost supus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici