Mihai Stoica: A fost o singură echipă care trebuia să câştige, minciuna nu putea să dureze la infinit

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat după derbiul cu Rapid, scor 1-0, că steliştii şi-au dominat în totalitate adversarii şi erau singura echipă care merita victoria, menţionând că formaţia giuleşteană "a făcut antijoc" încă din prima repriză.

223 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: A fost o singură echipă care trebuia să câştige, minciuna nu putea să dureze la infinit

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Pe teren a fost o singură echipă care trebuia să câştige acest meci, minciuna nu putea să dureze la infinit. Au făcut un joc de excepţie, după o partidă grea cu Stuttgart, şi şi-au dominat în totalitate adversarul. Am câştigat împotriva unei echipe care a făcut antijoc încă din prima repriză. Meritul le aparţine jucătorilor, antrenorilor şi publicului minunat", a spus Stoica.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională, printr-un gol marcat în minutul 90+6, şi revine pe primul loc al clasamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici