Mihai Stoica: Am vorbit cu Gigi Becali, dar drumul până la o înţelegere este lung

Fostul manager general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că a vorbit cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, în vederea preluării funcţiei de preşedinte la gruparea stelistă şi că sunt "zero şanse" ca Dan Petrescu să vină la Steaua în calitate de antrenor principal.

12 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Am vorbit cu Gigi Becali, dar drumul până la o înţelegere este lung

Mihai Stoica: Am vorbit cu Gigi Becali, dar drumul până la o înţelegere este lung (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Da, am avut o discuţie cu Gigi Becali şi este posibil să ne întâlnim. Este pentru prima dată când nu refuz categoric să stau de vorbă, dar până a ajunge acolo (n.r. - la o înţelegere privind preluarea funcţiei de preşedinte) drumul este lung, trebuie să-mi asigure condiţii poate peste ce a cerut Victor Piţurcă când a venit. Am pus nişte condiţii aproape inacceptabile. Dacă această discuţie ar fi avut loc în vară, ar fi fost altceva. Eu nu veneam cu 20 de jucători noi, poate cu vreo patru...", a declarat Stoica pentru emisiunea Fanatik Show.

Întrebat dacă există şanse ca Dan Petrescu să preia funcţia de antrenor principal al echipei Steaua în acest an, Mihai Stoica a spus: "Sunt zero şanse ca Dan Petrescu să vină la Steaua. Îl cunosc pe Dan Petrescu, este un tip ambiţios şi nu va renunţa la şansa de a juca în prima ligă din Rusia, după ce va reuşi promovarea cu Kuban Krasnodar. Acum, sub nicio formă nu va ajunge la Steaua. Situaţia Stelei reclamă aducerea unui antrenor într-un timp foarte scurt. În două luni se pot pierde şansele la titlu", a mai spus fostul manager al Unirii Urziceni.

Referitor la antrenorul interimar al echipei Steaua, Eduard Iordănescu, Stoica a precizat că acesta se află încă la început de carieră şi nu are experienţa necesară pentru a deveni antrenor principal la Steaua. "Pe Edi am încercat să-l aduc la Urziceni în iarnă, este la început şi nu are experienţă pentru a veni din postura de antrenor principal la o echipă ca Steaua, care îşi propune tot timpul titlu. Îl cunosc pe Edi şi pot să vă spun că este un băiat care va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc", a mai spus Stoica.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că tehnicianul Eduard Iordănescu va ocupa funcţia de antrenor interimar, ajutat de tatăl său, Anghel Iordănescu, măcar pentru câteva luni.

Antrenorul Ilie Dumitrescu a anunţat, luni seară, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, că renunţă la funcţia de tehnician al echipei Steaua, precizând că nu poate să stea într-un loc în care un este dorit. Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua la 11 august, în locul lui Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici