Mihai Stoica: CFR Cluj a meritat victoria şi a luat o opţiune serioasă pentru titlul de campioană

Managerul clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, că victoria echipei CFR Cluj, scor 1-0, în faţa formaţiei sale este meritată şi că gruparea ardeleană a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului de campioană.

13 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: CFR Cluj a meritat victoria şi a luat o opţiune serioasă pentru titlul de campioană

Mihai Stoica: CFR Cluj a meritat victoria şi a luat o opţiune serioasă pentru titlul de campioană (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este foarte greu să refaci o echipă din punct de vedere mental, după ce am jucat în Anglia. Nu cred că a fost vreo echipă de la noi care să joace foarte bine în campionat, imediat după un meci de cupă europeană. Am avut un handicap serios, pentru că am jucat pe Anfield. Dar victoria clujenilor este meritată. Mi s-a părut că Steaua are cea mai puternică echipă, dar sunt multe surprize şi va fi un campionat interesant. CFR a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea campionatului, a făcut şase puncte în clasamentul «adevărului» faţă de noi şi de Steaua. Am spus foarte clar că nu suntem favoriţi la câştigarea titlului, pentru că am pierdut trei jucători şi nu am adus niciunul", a afirmat Stoica.

Mijlocaşul echipei Unirea Urziceni, Sorin Frunză, crede că formaţia sa merita cel puţin un punct în jocul cu CFR Cluj şi că ar putea-o elimina pe FC Liverpool din Liga Europa: "Se pare că nu putem învinge CFR Cluj. Dar, la ocaziile avute, cred că meritam cel puţin un punct. Am fost peste clujeni în repriza secundă, nu ştiu dacă au trecut de cinci ori mijlocul terenului. Cred că ne vom reveni până la meciul cu FC Liverpool. Cred că ne putem califica, dar avem nevoie de şansă şi de un meci bun".

Un alt jucător al Unirii Urziceni, Marius Onofraş, a spus că formaţia sa nu şi-a intrat încă în ritm şi că gruparea din Cluj este favorită la câştigarea campionatului: "Pe un astfel de teren, echipa care marchează prima câştigă. E păcat, pentru că aveam un culoar foarte bun. CFR este echipa care are cele mai mari şanse la câştigarea campionatului. Momentan, noi nu ne-am intrat în ritm, dar mergem înainte şi sperăm să spălăm ruşinea din seara asta în meciul cu Liverpool. Am mai trecut prin momente grele ca acesta, iar datoria noastră este să redevenim echipa de anul trecut. Cu Liverpool va fi un meci complet diferit faţă de cel de azi. Chiar dacă presa din Anglia ne-a ironizat, noi îi respectăm pe englezi, dar sper să se le dăm peste nas".

Echipa CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a XVIII-a, din Liga I.

Unirea Urziceni va întâlni echipa FC Liverpool, joi, la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, în manşa secundă a 16-imilor de finală din Liga Europa, meci transmis de Pro TV. În tur, FC Liverpool a câştigat, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici