Mihai Stoica: CFR Cluj are prima şansă în Supercupa României

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia CFR Cluj are prima şansă în meciul contând pentru Supercupa României, care va avea loc duminică, pe stadionul Giuleşti.

26 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: CFR Cluj are prima şansă în Supercupa României

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica (Montaj foto)

"CFR este favorită indiscutabilă, pentru că este o echipă mult mai puternică decât în sezonul precedent, după revenirea lui Trică şi recuperarea lui Cadu. M-aş mira să poată cineva să ţină pasul cu ei în lupta pentru titlu. Eu cred că CFR va fi principala favorită la titlu în ediţia viitoare de campionat. Oricum, noi suntem motivaţi, şi Supercupa este un trofeu tentant pentru orice club, aşa că vom încerca să producem o surpriză", a spus Stoica.

Referitor la interesul scăzut al suporterilor pentu meciul din Supercupa României, Mihai Stoica a spus: "Nu există interes pentru acest meci, deoarece se dispută în Bucureşti. Este perioada concediilor, lumea nu este în Bucureşti. Poate că ar fi fost interesant să se desfăşoare Supercupa la Chişinău sau în oraşele unde sunt comunităţi româneşti, în Spania sau Italia", a spus Stoica.

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul Dan Petrescu a adăugat, referitor la acest subiect, că o variantă ar fi fost organizarea meciului la Constanţa, unde s-ar fi putut strânge aproximativ 5.000 de spectatori.

Până la sfârşitul zilei de joi, dintre cele 9.300 de bilete puse în vânzare pentru meciul Unirea Urziceni - CFR Cluj, contând pentru Supercupa României-Timişoreana, au fost vândute doar 22, a anunţat, vineri, site-ul oficial al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici