Mihai Stoica: Chelsea de Ialomiţa va lupta la anul pentru titlu

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică, la Sport.ro, că din sezonul viitor echipa sa, pe care a numit-o "Chelsea de Ialomiţa", se va bate pentru titlul de campioană.

2 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Chelsea de Ialomiţa va lupta la anul pentru titlu

Mihai Stoica: Chelsea de Ialomiţa va lupta la anul pentru titlu

"La anul se înscrie şi Chelsea de Ialomiţa în lupta pentru titlu. Sigla seamănă un pic cu cea a lui Chelsea, Mister (n.r. - Dan Petrescu) a jucat acolo... Da, la tricouri semănăm cu Sevilla, am făcut o mixtură ca să ne surprindem adversarii. Anul acesta cred că ne putem bate cu succes pentru un loc de cupă europeană", a spus preşedintele clubului din Urziceni.

Stoica a spus că este un campionat dezamăgitor. "Cel mai mult mi-au plăcut CFR şi Vaslui. Echipele din Bucureşti sunt mult sub ce jucau anul trecut. Au coborât granzii sau noi, cei din linia a doua, am urcat foarte tare? Rapid arată bine, dar Steaua, fără Rădoi, Pleşan, Badea, Ghionea, nu e Steaua", a subliniat Stoica, adăugând că primul meci pe care Unirea îl va disputa acasă în nocturnă va fi cel din retur cu Oţelul Galaţi.

Fostul manager general al FC Steaua a menţionat că nu va merge la meciurile pe care "roş-albaştrii" le vor disputa pe teren propriu în Liga Campionilor: "N-are rost să creez presiuni suplimentare, ştiu că nu sunt binevenit. Apoi, cum mi-ar sta să mă duc cu buletinul la coadă la bilete? E o performanţă pentru orice echipă din România să termine pe trei în grupă. Nu există echipă la noi care să fie mai valoroasă decât Şahtior Doneţk sau Dinamo Kiev. În afara Slaviei, restul de echipe din urna a patra sunt peste reprezentanta ţării noastre".

Stoica a ironizat prezenţa lui Massimo Pedrazzini la Steaua ca antrenor principal. "E principal Pedrazzini? Da? Nu ştiam", a comentat el. "Hagi, dacă ar avea un climat sănătos, ar putea obţine rezultate, îl cunosc foarte bine. Mulţi spun că puţini din cei care au fost mari jucători au ajuns şi mari antrenori, dar contează să fii interesat, iar Hagi e. Când era la Galata şi eu la Galaţi, mă surprindea când vedeam că ştie toţi jucătorii din campionatul intern. Cui nu i-ar plăcea să lucreze cu Hagi, un idol pentru mine şi pentru cei din acea generaţie?", a adăugat el.

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că la începutul săptămânii viitoare va înainta un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva atacantului Viorel Frunză, de la Ceahlăul, care i-a provocat o fractură de piramidă nazală lui Valentin Negru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici