Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o execuţie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, că decizia de condamnare a lui Gigi Becali în dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de închisoare reprezintă o execuţie.

1595 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o execuţie

Mihai Stoica (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Când cinci judecători te achită şi trei te condamnă, spuneţi-mi cum nu poate să fie frustrant şi nu e nimic altceva decât o execuţie? Nu aş vrea să vă relatez ce am văzut în casă la Gigi, pentru că e o tragedie, dar cei care iau astfel de decizii ar trebui să se gândească în ce fel afectează vieţile oamenilor. E păcat că se întâmplă asta într-o ţară membră a Comunităţii Europene, în anul 2013. Gigi a demonstrat că are demnitate. Nu pare afectat, deşi sunt convins că nedreptatea îl macină, pentru că e complicat", a spus Stoica, care se află la Direcţia Cercetări Penale.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-a predat, luni seară, la IPJ Ilfov. După finalizarea procedurilor, Becali va fi încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei.

Gig Becali şi ceilalţi doi condamnaţi din acelaşi dosar, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, vor fi duşi ulterior, cel mai probabil, la Penitenciarul Bucureşti Jilava, potrivit unor surse judiciare.

În închisoare, cei trei vor sta mai întâi, timp de 21 de zile, la Secţia de carantină, pentru a fi evaluaţi şi supuşi unor investigaţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici