Mihai Stoica despre Dinamo Tbilisi: Avem prima şansă

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are prima şansă în faţa formaţiei Dinamo Tibilisi, cel mai probabil adversar din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

320 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica despre Dinamo Tbilisi: Avem prima şansă

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Formaţia Steaua va întâlni câştigătoarea dublei manşe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon. Însă cel mai probabil Steaua şi Dinamo se vor întâlni în turul al treilea, după ce, în partidele tur, românii au câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Vardar, iar campioana Georgiei s-a impus cu 6-1 în meciul cu EB/Streymur.

Stoica se bucură de faptul că Steaua nu va întâlni formaţiile Maccabi Tel-Aviv şi Molde, dar consideră că şi Dinamo Tbilisi este un adversar redutabil.

"I-am urmărit în meciul amical cu Şahtior Doneţk. E o echipă care are un portar de mare valoare, pe Loria, are nişte apărători de gabarit, nişte mijlocaşi agresivi şi doi atacanţi foarte buni, Jaba Dvali şi Xisco. Xisco e golgheterul campionatului. Este un jucător care a jucat împotriva Stelei când era la Betis. Jaba Dvali e un jucător cu viteză foarte bună, e în echipa naţională şi a fost şi el unul dintre golgheterii campionatului. Dar avem prima şansă şi sunt convins că ne vom concretiza statutul de favorit, plus că jucăm primul meci în depalsare şi poate fi considerat un avantaj. Dusan Uhrin e un antrenor care ştie foarte bine fotbalul românesc, a reuşit o performanţă extraordinară la Timişoara, la CFR nu a avut timp să lucreze foarte mult. Nu aş fi vrut Maccabi Tel-Aviv şi Molde. Dinamo Tbilisi era cam a treia ca valoare", a spus Stoica la DigiSport.

În cazul în care va trece de Vardar, echipa bucureşteană va juca prima manşă a turului trei preliminar în 30 sau 31 iulie, în deplasare, şi returul în 6 sau 7 august, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici