Mihai Stoica: Dumitraş, Rocha şi Pavel au semnat, ultimul rămâne deocamdată la Ceahlăul

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că atacantul Concordiei Chiajna brazilianul Adi Rocha şi jucătorii Ceahlăului, Andrei Dumitraş şi Andrei Pavel, au semnat contracte cu gruparea stelistă, dar ultimul va rămâne să evolueze la formaţia din Piatra Neamţ.

331 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Dumitraş, Rocha şi Pavel au semnat, ultimul rămâne deocamdată la Ceahlăul

Mihai Stoica: Dumitraş, Rocha şi Pavel au semnat, ultimul rămâne deocamdată la Ceahlăul (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Au fost rezolvate transferurile căpitanului Ceahlăului Piatra Neamţ, Andrei Dumitraş, şi al lui Adi Rocha, golgheterul revelaţiei acestui retur de campionat, şi este semnat şi un contract pentru un jucător de mare perspectivă, un pariu personal al lui Gigi Becali, Andrei Pavel, de la Ceahlăul, dar el rămâne docamdată la Piatra Neamţ", a spus Stoica, la DigiSport.

Stoica a explicat că Steaua a făcut o ofertă pentru atacantul Wesley Lopes de la FC Vaslui şi aşteaptă răspunsul jucătorului care a plecat deja în ţara sa natală, Brazilia. "Există o ofertă concretă făcută de patronul nostru patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, există discuţii pe care patronul nostru le-a purtat cu agentul jucătorului. Wesley a plecat în vacanţă şi se va întoarce la data de 10 iunie şi sper să aleagă Steaua. Este un jucător pe care ni-l dorim, cel mai mult şi-l doreşte patronul", a precizat oficialul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici