Mihai Stoica: După venirea lui Zenga, Dinamo e şi mai de temut

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Dinamo, adversara din etapa a XIII-a a Ligii I, a devenit o echipă mult mai bună şi mai de temut după numirea lui Walter Zenga în funcţia de antrenor.

5 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: După venirea lui Zenga, Dinamo e şi mai de temut

Mihai Stoica: După venirea lui Zenga, Dinamo e şi mai de temut

"Sper că şi după meciul cu Dinamo vom rămâne neînvinşi pe teren propriu. Dinamo era oricum periculoasă, de temut, acum, după venirea lui Zenga, este şi mai de speriat. Un rezultat bun al nostru nu ar însemna neapărat o mare surpriză. Dacă nu pierdem, rămânem acolo sus şi e foarte bine. Nu e un meci special pentru mine datorită reîntâlnirii cu Walter Zenga, mai am prieteni cu care am fost adversar. Nu poate fi o întâlnire plăcută având în vedere că e vorba de meci direct, dar, orice s-ar întâmpla, Walter rămâne prietenul nostru, nu putem să ne certăm din cauza unui meci. Dacă înainte de meciul cu Pandurii am spus că mi-e foate frică de arbitraje iar la partida respectivă au fost atâtea greşeli împotriva noastră, mai are sens să vorbesc de arbitraj, mai ales acum, că jucăm şi cu Dinamo?", a spus fostul manager general al FC Steaua, care a lucrat cu Walter Zenga la gruparea "roş-albastră" în perioada 2004-2005.

Atacantul echipei Dinamo, Florin Bratu, a precizat că formaţia sa trebuie să revină cât mai repede în fruntea clasamentului Ligii I. "Avem o deplasare dificilă, dar trebuie să facem totul ca să câştigăm acest meci. Suntem neînvinşi de şapte partide. Trebuie să revenim cât mai repede în fruntea clasamentului, pentru că acolo este locul lui Dinamo. Următoarele patru partide sunt decisive", a menţionat Bratu pentru site-ul oficial al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici