Mihai Stoica le recomandă suporterilor stelişti să nu meargă la Napoli

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dialogat cu suporterii "roş-albaştri" pe pagina de Facebook a clubului şi le-a recomandat acestora să nu facă deplasarea la meciul din Liga Europa, din deplasare, cu Napoli.

24 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica le recomandă suporterilor stelişti să nu meargă la Napoli

Mihai Stoica le recomandă suporterilor stelişti să nu meargă la Napoli (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Stoica a accentuat îndemnul către suporterii stelişti pe facebook: "Nu mergeţi la Napoli!!!"

Managerul stelist a precizat că deşi ţine cont de părerea suporterilor stelişti, nu liderul galeriei "roş-albastre" de la Peluza Nord, Gheorghe Mustaţă, va decide dacă fundaşul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, este potrivit pentru Steaua sau nu. "Cu Maftei nu s-a discutat încă. Ţinem cont de părerea suporterilor, dar nu Mustaţă hotărăşte pe cine vom transfera la Steaua şi pe cine nu", a explicat el.

Stoica şi-ar dori ca toţi jucătorii stelişti să se pregătească la antrenamente cum o face atacantul Romeo Surdu. "Pe Surdu n-am auzit să-l critice nimeni după meciurile cu Vaslui şi Rapid. Oricum, mie îmi place Surdu foarte mult, are o atitudine în antrenament şi joc cum mi-aş dori să aibă toţi jucătorii noştri", a mai spus Mihai Stoica.

Oficialul stelist crede că Răduţ este un jucător de mare perspectivă. "Răduţ e accidentat, are mult de lucru la capitolul forţă, dar este un jucător special, de mare perspectivă", a adăugat el.

În finalul dialogului cu suporterii, Mihai Stoica a făcut un nou apel către fani să vină în număr cât mai mare la meciul cu CFR Cluj de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici