Mihai Stoica: Rămân la Steaua ca manager, am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu

Mihai Stoica a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va rămâne în funcţia de manager general al FC Steaua, el afirmând că şi-a rezolvat problemele cu noul tehnician Sorin Cârţu.

18 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Rămân la Steaua ca manager, am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu

Mihai Stoica: Rămân la Steaua ca manager, am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Rămân la Steaua, nu rămân ca scouter, rămân ca manager şi voi fi pe bancă, vineri, la Buzău, la meciul cu Victoria Brăneşti. Rămân din trei motive: 1. Am realizat că legătura pe care o am cu sporterii este imposibil să se mai rupă vreodată, am fost în permanent contact cu ei în aceste zile. 2. Pentru că, dacă am avut o dată tentativa care s-a şi concretizat de a pleca, acum nu a fost aşa şi Gigi Becali a demonstat ca vrea ca eu să rămân.Chiar m-a lăsat să aleg ce vreau să fac dacă nu sunt de acord cu numirea lui Cârţu.3. Pentru că am avut surpriza de a primi foarte multe mesaje din partea jucătorilor şi ceea ce m-a uimit, din partea unor jucători, despre care tocmai presa scrie că aş avea probleme cu ei. M-am împotrivit venirii lui Sorin Cârţu, aveam probleme mai vechi, care s-au soluţionat astăzi în urma unei discuţii bărbăteşti. Îl asigur de concursul meu şi sper ca împreună să ieşim din această situaţie, pentru unii dramatică, pentru alţii mai puţin dramatică", a declarat Stoica.

Luni, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că va pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea dacă patronul Gigi Becali îl va numi antrenor al echipei pe Sorin Cârţu, lucru pe care finanţatorul l-a făcut marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici