Mihai Stoica: Şansele să revin vreodată la Steaua sunt zero

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că şansele ca el să revină vreodată într-un post de conducere la FC Steaua sunt zero, precizând că nu are nicio intenţie de a părăsi gruparea ialomiţeană.

8 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Şansele să revin vreodată la Steaua sunt zero

Mihai Stoica: Şansele să revin vreodată la Steaua sunt zero (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă simt bine la Urziceni şi nu am nicio intenţie să părăsesc gruparea ialomiţeană. Ştiu că poate sunt foarte mulţi care doresc întoarcerea mea la Steaua, dar pentru asta trebuie să fie de acord două persoane: în primul rând eu, şi nici prin gând nu-mi trece aşa ceva, şi în al doilea rând Gigi Becali, care a spus clar că nu mă voi întoarce la Steaua. Aşadar, şansele să revin vreodată la Steaua sunt zero", a explicat oficialul clubului din Urziceni.

Mihai Stoica este deranjat de faptul că numele său este legat de demisia lui Adrian Ilie din funcţia de manager sportiv al FC Steaua. "Mă deranjează faptul că numele meu a fost pronunţat foarte des în aceste zile. Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi niciodată interesat de o reîntoarcere la Steaua. Nu mă interesează motivele pentru care a plecat Adrian Ilie de la Steaua, dar explicaţiile lui Gigi Becali m-au amuzat copios. Pe mine mă interesează doar când ne vom recupera jucătorii accidentaţi şi cum vom începe sezonul", a adăugat Mihai Stoica.

Adrian Ilie a anunţat, miercuri seara, că demisionează din funcţia de manager sportiv al FC Steaua, pe care o ocupa din iunie 2007. El nu a dezvăluit motivele care l-au determinat să ia această decizie, însă a subliniat că este una definitivă. Ulterior, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat Ilie a demisionat deoarece a fost deranjat de faptul că fostul manager general al "roş-albaştrilor", Mihai Stoica, a făcut comentarii despre transferurile şi jucătorii din lotul "roş-albaştrilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici