Mihai Stoica şi Constantin Stancu, noii antrenori ai echipei CS Mioveni

Conducerea CS Mioveni a decis, după plecarea antrenorului Mihai Stoichiţă în Cipru, unde ar urma să pregătească pe Apollon Limassol, ca pregătirea tehnică a echipei argeşene să fie făcută de secunzii Mihai Stoica şi Constantin Stancu.

297 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica şi Constantin Stancu, noii antrenori ai echipei CS Mioveni

Mihai Stoica şi Constantin Stancu, noii antrenori ai echipei CS Mioveni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-a anunţat că s-a înţeles cu cei de la Apollon. Ne-a dat un număr de fax unde să trimitem hârtiile că am reziliat contractul şi unde să se specifice că nu avem nicio pretenţie financiară de la el şi nici el nu are de la noi. Nu cred că se va întoarce, pentru că dacă era aşa venea ori ieri, ori azi la antrenamente. În aceste condiţii, Mihai Stoica va fi principal pentru că are licenţa Pro, iar Telu Stancu secund", a afirmat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

El s-a declarat dezamăgit de plecarea lui Stoichiţă. "Este o dezamăgire că a plecat de la echipă, mai ales că ne înţelesesem că până în iarnă ne va antrena. Nu este un moment tocmai potrivit să ne plece antrenorul, dar sperăm că cei doi tehnicieni care au lucrat cu el să găseacă cele mai bune metode pentru a scoate cât mai multe puncte din cele patru etape rămase", a completat Olteanu.

CS Mioveni va întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, în deplasare, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, pe FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici