Mihai Stoica: Şovre a trecut libero la Dinamo, în minutul 93

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a criticat, duminică, arbitrajul de la meciul cu Dinamo, scor 4-4, precizând că arbitrul asistent Octavian Şovre în loc să-l ajute pe central a trecut libero la echipa oaspete, în minutul 90+3.

21 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Şovre a trecut libero la Dinamo, în minutul 93

Mihai Stoica: Şovre a trecut libero la Dinamo, în minutul 93 (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că a fost cel mai spectaculos meci al campionatului. O să mai rezist şi în alte meciuri, dar cu astfel de arbitraje nu cred că o să mai suport. Nu este admisibil ca Avram să nu aplice regulamentul uniform. Ce am văzut la Şovre nu am văzut în viaţa mea. În loc să-l ajute pe central în timpul meciului, când trebuia, ce face el în minugul 93? Trecuse libero la Dinamo, ca să mai treacă timpul. Avea tricou galben, de parcă era la volei", a spus Stoica.

Mihai Stoica a precizat că de la Dinamo ar fi trebuit să fie eliminaţi cel puţin doi jucători: "Torje trebuia eliminat de două ori, Niculae trebuia eliminat, N'Doye l-a lovit cu pumnul în gură pe Bilaşco".

Oficialul grupării ialomiţene consideră că arbitrii "ăştia", care greşesc flagrant, nu trebuie să mai arbitreze. "Andrei Cristea a marcat un gol superb, dar el nu trebuia să joace astăzi, pentru că la Galaţi ar fi trebuie să fie eliminat direct, nu în urma a două galbene. În 18 ani de când sunt în fotbal, nu am văzut astfel de arbitraje. Nici când meciurile nu erau televizate", a adăugat Stoica.

Mihai Stoica a declarat că la meciul cu Dinamo au existat greşeli impardonabile, dar Unirea Urziceni a demonstrat că poate reveni "cum numai ea poate să o facă. "Unirea este o echipă specială. Aş fi vrut să spun că meritam să câştigăm, dar după ce am egalat în ultimul minut aş fi penibil şi nu vreau. Este un egal iubit de contracandidate, dar mai puţin de Dinamo. Dinamo este cea mai puternică echipă împotriva căreia am jucat, cu jucători extraordinari ca Niculae, Cristea şi Alexe", a afirmat Stoica.

"Iar o să avem o campioană ruşinoasă, care o să obţină performanţe extraordinare în Liga Campionilor. Un punct sau niciunul, ca Debrecen", a mai spus el.

Fotbalistul Marius Bilaşco consideră echitabil rezultatul de egalitate din meciul cu Dinamo. "A fost un meci nebun şi mă bucur că atât Dinamo cât şi Urziceni. Este un rezultat echitabil, chiar dacă pe final poate că meritam mai mult. Am mai sperat la 2-4, pentru că era un scor nemeritat", a declarat Bilaşco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici