Mihai Stoichiţă: Nu desconsiderăm pe Sportul, îi respectăm, dar vrem să-i batem

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor trata cu atenţie adversarul din etapa a XXV-a a Ligii I, Sportul Studenţesc, şi a precizat că "gaşca nebună" nu va fi desconsiderată, pentru că îşi doreşte victoria.

59 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă: Nu desconsiderăm pe Sportul, îi respectăm, dar vrem să-i batem

Mihai Stoichiţă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Sportul este o echipă care a evoluat mult mai bine în retur decât în tur, dar nu ştiu dacă este revelaţia returului, pentru că rezultatele sunt contradictorii. Vom fi mult mai atenţi ca la Târgu Jiu şi vom încerca să câştigăm şi să nu mai avem surprize. Suntem atenţi la Sportul, nu-i desconsiderăm, chiar îi tratăm cu respect, dar vrem să-i batem. Îi respect pentru că au o echipă care joacă fără complexe cu oricine şi au un antrenor care a avut rezultate foarte bune când a fost tehnicianul de serviciu la FC Braşov", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă este convins că Steaua are jucători care să înscrie în meciul programat, duminică, de la ora 21.30, chiar dacă în ultimele trei etape "roş-albaştrii" nu au marcat decât o dată.

"O să se găsească cine să o bage în «aţe», pentru că am jucători care se descurcă în atac. Nu îmi doresc o victorie la diferenţă mare de scor, ci doar o victorie. Vor şi momente de descătuşare şi vor face diferenţa", a adăugat Stoichiţă.

Antrenorul Stelei este mulţumit de modul în care brazilianul Leandro Tatu se antrenează şi speră ca ineficacitatea din acest sezon să fie cauzată doar de ghinion.

"Tatu îmi doresc să spargă gheaţa. Este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos. E un adevărat profesionist la antrenamente şi sper să fie doar ghinion", a explicat Stoichiţă.

În cazul în care contractul cu Steaua îi va fi prelungit, Mihai Stoichiţă a precizat că îi va spune finanţatorului Gigi Becali părerea despre anumiţi jucători.

"Am luat o echipă formată, care nu mai poate fi retuşată în niciun fel cu două luni înainte de finalul sezonului. Selecţia făcută înainte nu îmi aparţine, sunt jucători pe care nu i-am ales eu, iar în cazul în care mi-a fost prelungit contractul, îmi voi spune părerea despre unul şi altul, până atunci antrenez ce am. Mai întâi să îmi prelungească mie contractul şi abia apoi voi discuta despre prelungirea contractului lui Geraldo", a subliniat Stoichiţă, care nu crede că o victorie a CFR-ului în partida cu Rapid ar fi decisivă în desemnarea capioanei din acest sezon.

Mihai Stoichiţă a precizat că nu ştie de ce fundaşul dreapta Gabriel Matei nu şi-a revenit încă după accidentarea suferită în debutul sezonului.

"Martinovici a intrat în programul normal şi se apropie momentul când va reintra în echipă. Se pare că va fi apt de săptămâna viitoare. Nu înţelegem ce se întâmplă cu Gabi Matei, se prelungeşte perioada de recuperare a acestui jucător şi încă nu pot da un răspuns exact", a conchis Stoichiţă.

Partida Steaua - Sportul, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici