Mihai Teja: Îi felicit pe jucători, au avut atitudine bună, este bine că am luat un punct

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, s-a declarat mulţumit la finalul partidei cu CFR Cluj.

181 afișări
Imaginea articolului Mihai Teja: Îi felicit pe jucători, au avut atitudine bună, este bine că am luat un punct

Mihai Teja: Îi felicit pe jucători, au avut atitudine bună, este bine că am luat un punct

Punctul obţinut pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu putea să fie pierdut, dacă ardelenii transformau lovitura de la 11 metri din ultimele secunde ale partidei. Culio a nimerit bara, iar CFR Cluj - Gaz Metan s-a încheiat 2-2.

"Ţinând cont de ultima fază a meciului, simt o mulţumire, este bine că am luat un punct, pentru că să primeşti penalty în ultimele secunde ale partidei nu este uşor. Am avut noroc că am ratat. A fost bine. Era păcat pentru că echipa mea a jucat un fotbal foarte bun.

Îi felicit pe jucători, au avut atitudine bună, au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Cred că în prima repriză putea să fie şi 3-0. Dacă intram la pauză cu 2-0, era mai bine", a spus Mihai Teja, la microfonul Digi Sport, care a vorbit şi despre eliminarea lui Trif în minutul 63 al partidei. Gaz Metan a ajuns la al treilea meci consecutiv când evoluează în 10, din cauza unei eliminari.

"Încă o eliminare, a treia la rând în meciurile mari. Este destul de greu. Nu este uşor, poate a fost o eliminare corectă, dar nu este uşor să joci în 10 oameni cu cele mai bune echipe.

Al doilea galben a fost prea uşor acordat, nu cred că a fost un fault, să pună în pericol integritatea, părerea mea", a mai spus Teja, care a vorbit şi de jocul practicat de a cincea clasată în Liga I Betano:

"Cred că am surprins prin jocul nostru, încercăm să contruim de jos, să avem atacuri poziţionale, să marcăm. Tot ce facem la antrenament încercăm să punem în practică pe teren

Nu este un lot foarte numeros, dar este inimos şi are calitate. Încercăm să scoatem maximul. Atât am putut, eu felicit jucătorii pentru că ne-am bătut de la egal la egal cu toate forţele campionatului".

"FCSB nu m-a sunat"

Întrebat de o eventuală plecare la FCSB de la Gaz Metan, tehnicianul medieşenilor, Mihai Teja, a clarificat situaţia actuală:

"Astea sunt numai subiecte de presă. Eu nu am vorbit cu nimeni, nimeni nu m-a sunat. FCSB are antrenor, trebuie să îl respectăm, este colegul meu. Nu m-a sunat nimeni, nu am vorbit cu nimeni. Sunt la Gaz Metan, nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor, dar nu e nimic adevărat acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici