Mihăilă a stricat titlurile exuberante ale jurnaliştilor elveţieni, egalând Elveţia pe final de meci

  • România era considerată învinsă de Elveţia, după 90 de minute de joc în preliminariile Euro 2024, după un joc modest al tricolorilor.
  • Mihăilă, introdus în teren în minutul 57, în locul lui Hagi, a schimbat soarta meciului cu două goluri în minutele 89 şi 90+2.
4474 afișări
Imaginea articolului Mihăilă a stricat titlurile exuberante ale jurnaliştilor elveţieni, egalând Elveţia pe final de meci

Sursa foto: MediafaxFoto

Cu două goluri marcate de Amdouni în prima repriză, în minutele 28 şi 41, Elveţia era victorioasă în minutul 90+2 al meciului din preliminariile Euro 2024, luni seara, pe Swissporarena, din Lucerna.

Mihăilă a redus din diferenţă, în minutul 89, din pasa lui Moruţan, după o pasă în careu a lui Moruţan.

Peste doar 3 minute, acelaşi Mihăilă a marcat golul egalizator, la capătul unui contraatac rapid, servit tot de Moruţan.

Elveţia a primit un penalty, în minutul 81, însă acesta a fost anulat de analiza arbitrilor VAR, intervenţia din careu a lui Manea la Steffen fiind considerată regulamentară.

După egalare, elveţienii au nimerit bara transversală, prin Bislimi, în minutul 90+7. La faza următoare, Puşcaş a scăpat din nou pe contraatac, a pasat pentru Moruţan, care a fost faultat din postură de ultim apărător, Steffen primind doar cartonaş galben.

România ocupă locul 2 în clasament, cu 8 puncte, prima poziţie fiind ocupată de Elveţia, cu 10 puncte.

România a trimis în total 3 şuturi, toate pe poartă, două din acestea fiind fructificate.

Elveţia a avut 16 ocazii de poartă, portarul romând Horaţiu Moldovan având cel puţin 4 intervenţii salvatoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici