Mihali nu va mai fi antrenorul Universităţii Cluj, tehnicienii Popescu şi Mare interimari

Tehnicienii Marius Popescu şi Vasile Mare se vor ocupa de pregătirea echipei Universitatea Cluj după ce antrenorul Gheorghe Mihali a demisionat luni, informează site-ul oficial al grupării clujene.

6 afișări

"Datorită situaţiei create la antrenamentul din data de 30.03.2009 şi la solicitarea expresă a antrenorului principal, Gheorghe Mihali, privind rezilierea contractului de comun acord, fapt cu care nu a mai fost de acord în dimineaţa zilei de 31.03.2009, solicitând în plus suma de 10.000 de euro aferentă contractului 2009-2010, pe lângă plăţile convenite în seara de 30.03.2009 şi consemnate în procesul verbal, Consiliul de Administraţie al CFM «U» SA a hotărât:

- pentru asigurarea condiţiilor optime de pregătire a echipei în vederea disputării jocului cu Unirea Alba Iulia, cât şi a prevenirii unor acte de tulburare a liniştii publice şi la antrenamentele echipei, antrenorul principal va fi pus la dispoziţia clubului, începând cu data de 31.03.2009, urmând a primi alte sarcini pe linie sportivă cu menţinerea drepturilor salariale prevăzute în contract;

- până la lămurirea situaţiei contractuale, de pregătirea echipei se vor ocupa antrenorii Marius Popescu şi Vasile Mare", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării din Liga a II-a", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării ardelene.

Un grup de aproximativ 50 de suporteri ai Universităţii Cluj a întrerupt antrenamentul de luni al echipei şi i-a cerut antrenorului Gheorghe Mihali să renunţe la funcţie, iar acesta a spus că va demisiona. Tehnicianul i-a trimis pe jucători la vestiare şi, după ce a discutat cu fanii, a spus că-şi va prezenta demisia în cursul zilei de marţi. Mihali a fost acuzat de fani că "a pierdut vestiarul", suporterii fiind nemulţumiţi şi de rezultatele nesatisfăcătoare din acest retur. La faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi de la o firmă de protecţie şi pază. Unul dintre suporteri a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, iar mai mulţi fani au fost legimaţi.

Universitatea Cluj a pierdut ultimele trei meciuri din acest campionat şi ocupă locul 14, primul deasupra poziţiilor retrogradabile, în clasamentul Seriei a II-a din Liga a II-a, cu 26 de puncte acumulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici