Mii de bilete repuse în vânzare după eliminarea Franţei şi Irlandei de la Cupa Mondială de Rugby

  • Final Four-ul Cupei Mondiale la rugby se joacă vineri şi sâmbătă, fără naţionala Franţei, eliminată în sferturile de finală de Africa de Sud (28-29).
  • Ca urmare, mii de bilete au fost puse în vânzare de fanii dezamăgiţi pe platforma oficială a competiţiei.
2706 afișări
Imaginea articolului Mii de bilete repuse în vânzare după eliminarea Franţei şi Irlandei de la Cupa Mondială de Rugby

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Acesta este efectul combinat al eliminărilor Franţei şi a Irlandei. În perspectiva semifinalelor, în care Argentina va întâlni Noua Zeelandă vineri, 20 octombrie, urmată de Anglia şi Africa de Sud a doua zi, mii de bilete sunt acum disponibile pentru vânzare şi revânzare.

"Am constatat că aproape 4.000 de bilete au fost depuse pe platforma noastră de revânzare începând de duminică seara, în jurul orei 23.00 (la finalul sferturilor de finală, n.r.)", a declarat Jacques Rivoal, preşedintele organizatorilor Cupei Mondiale 2023., citat de TF1 Info.

Francezii şi irlandezii au cumpărat vilete în avans şi iar acum, eliminarea echipelor favorite i-a determinat să le repună pe piaţă.

„Imediat ce au fost depuse, majoritatea acestor bilete au fost răscumpărate de alţi fani. La mijlocul după-amiezii de miercuri, 18 octombrie, mai erau aproximativ 3.000 de bilete pentru Argentina - Noua Zeelandă şi 2.400 pentru Anglia - Africa de Sud, susţine Rivoal.

Aşadar, fanii rugbyului mai au încă o şansă o şansă de a pune mâna pe unul dintre biletele preţioase care le vor oferi şansa de a asista la finala marelui spectacol de la Ovalie. Preţul medu al biletelor disponibile este de aproximativ 350 de euro.

Vânzări se fac prin intermediul bursei oficiale de revânzare. Aceasta din urmă permit suporterilor să cumpere, să schimbe sau să revândă bilete. Totul în condiţii de siguranţă şi transparenţă. Pentru a combate piaţa neagră şi dereglarea preţurilor, biletele sunt oferite la valoarea nominală, în limita a 6 de persoană. Biletele pot fi achiziţionate cu până la 24 de ore înainte de startul meciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici