Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în ring în luna septembrie împotriva lui Roy Jones Jr.

Campionul de la categoria grea, Mike Tyson, a anunţat oficial că va reveni în ring în luna septembrie, într-un meci împotriva lui Roy Jones Jr.

1700 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în ring în luna septembrie împotriva lui Roy Jones Jr.

Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în ring în luna septembrie împotriva lui Roy Jones Jr.

Tyson, în vârstă de 54 de ani, care s-a retras în 2005, va lupta împotriva lui Jones Jr, 51 de ani, pe 12 septembrie la Los Angeles, într-un meci de opt runde.

Mike Tyson a început să concureze ca boxer profesionist în 1985 şi a revendicat titlul de cel mai tânăr campion mondial din lume, când avea doar 20 de ani.

Oponentul său, Roy Jones Jr, care deţine o dublă cetăţenie americană şi rusă, a fost activ în lumea boxului din 1989 până în 2018.

Tyson a confirmat pe contul său de Twitter revenira în ring. El a scris ”M-am întors”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici