Mingea de baschet care a adus titlul la Cluj, furată pentru recompensă

Mingea de la meciul care a adus titlul de campioană pentru U Mobitelco BT Cluj a fost furată, americanul Tyler Morris, care a marcat coşul victoriei în ultima secundă, din propria jumătate de teren, fiind sunat de o persoană necunoscută, pentru a "cumpăra" balonul.

204 afișări
Imaginea articolului Mingea de baschet care a adus titlul la Cluj, furată pentru recompensă

Mingea de baschet care a adus titlul la Cluj, furată pentru recompensă (Imaine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"E incredibil ce se întâmplă! După acel coş fabulos, am reuşit să prind mingea, sigur că ne-o doream cu toţii la echipă. Lumea a intrat pe teren şi în nebunia aceea, bucurie, îmbrăţişări, am pierdut mingea norocoasă. De două zile, colegul meu de echipă Tyler Morris, care a marcat acel ultim coş, este sunat insistent de un tip, care vrea să-i vândă mingea, cu 2000 de lei. Acea minge nu are nicio valoare în bani, este nepreţuită pentru noi, dar ar fi chiar culmea să dăm bani pe ea. Cine a făcut acel gest, în mod sigur nu este fan al echipei noastre şi ar trebui să-i fie ruşine", a declarat jucătorul Paul Chetreanu, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele executiv al echipei clujene, Mircea Cristescu s-a declarat la rândul său dezamăgit de ce s-a întâmplat. "Tyler Morris m-a sunat să-mi spună ce i se întâmplă, nu-i venea să creadă, cum nici noi ceilalţi nu putem crede, că o persoană, în bucuria aceea s-a gândit la aşa ceva. Ne gândeam să semnăm cu toţii mingea şi să o păstrăm în vitrina clubului, e o amintire preţioasă. Dar, dacă nu vom putea face asta cu mingea originală, pentru că bani nu vom plăti unui asemenea individ, vom pune o altă minge în vitrină, semnată de băieţi. Până la urmă, victoria aceea nu ne-o poate lua nimeni", a declarat oficialul clujean.

U Mobitelco BT Cluj a câştigat marţi seară titlul naţional, în finala cu CSU Ploieşti. Clujenii şi-au trecut în palmares trofeul pentru a patra oară, la 15 ani de la ultima performanţă similară.

Jucătorii au intrat deja în vacanţă, reunirea pentru noul sezon fiind programată în 1 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici