Minteuan: Arbitrăm acest campionat fără voia noastră

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa a ajuns să arbitreze acest campionat fără voia ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7 afișări

Minteuan a spus că CFR Cluj şi-a propus să încheie campionatul cu capul sus, asta însemnând victorii împotriva primelor clasate, inclusiv Oţelul Galaţi. “Arbitrăm acest campionat fără voia noastră. Noi speram să fim acolo sus, iar punctele să ne consolideze poziţia, dar din păcate nu e aşa. Nu vreau să încurcăm pe nimeni, dar vrem să câştigăm meciurile. Respectăm Oţelul, dar nu sunt favoriţi în meciul cu noi. Scopul meu e ca echipa să-şi facă jocul şi să obţină cele trei puncte”, a spus Alin Minteuan.

Antrenorul echipei clujene a mai declarat că există şanse mari ca fundaşul Vasile Maftei să fie supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng. “Maftei a făcut un RMN la o clinică specializată. Încă nu avem rezultatele finale, dar s-ar putea să fie nevoie de operaţie”, a mai spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj şi Oţelul Galaţi se va juca luni, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 20:00, în cadrul etapei a XXX-a din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici