Miranda va fi amendat de conducerea clubului Astra

Preşedintele clubului Astra, Marcel Iancu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Osvaldo Miranda va fi amendat pentru că a plecat în Argentina fără acceptul conducerii, iar la următoarea abatare va fi penalizat cu 25 la sută din contract.

11 afișări
Imaginea articolului Miranda va fi amendat de conducerea clubului Astra

Miranda va fi amendat de conducerea clubului Astra (Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu l-am făcut vânzător pe Cristi Munteanu. Netitularizarea lui la meciul cu Dinamo a fost decizia antrenorului, pe care, ca profesionist, era obligat să o respecte. A avut o ieşire necontrolată şi nepotrivită în contextul unui meci cu asemena presiune. Lui Munteanu, care era sub contract cu Astra până la vară, i-am reziliat înţelegerea. De asemenea, Osvaldo Miranda va fi amendat, pentru a plecat acasă fără acceptul nostru. Miranda este jucătorul nostru până la 21 decembrie 2009, iar la următoarea abatere va fi penalizat cu 25 la sută din contract", a spus Iancu.

La rândul rândul său, antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a precizat că, în opinia sa, jucătorul Cristi Munteanu nu a avut respect faţă de colegii săi înaintea partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 1-1.

"Nu am afirmat niciodată că el va fi titular cu Dinamo. Am decis ca să apelez la un portar înalt, ca Miron, care a apărat în ultima lună. A fost decizia mea, nu o lipsă de respect la adresa lui Munteanu. Eu cred că el nu a avut respect pentru colegii săi înaintea unui meci important", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul italian a dezminţit faptul că schimbările din meciul cu Dinamo i-ar fi fost dictate de patronul Ioan Niculae.

"Cât sunt aici, eu decid schimbările, nu îmi sunt impuse. Sunt atât de încăpăţânat, încât, dacă mi se spune să fac un anumit lucru, fac tocmai pe dos", a încheiat Napoli.

Portarul echipei Astra Ploieşti, Cristi Munteanu, a fost exclus din lot în urma "ieşirilor sale inadmisibile din vestiar şi declaraţiilor mincinoase şi defăimătoare la adresa antrenorului Nicolo Napoli", decizia fiind anunţată pe site-ul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici