Mircea Lucescu a semnat cu Dynamo Kiev VIDEO

  • Mircea Lucescu a semnat cu Dynamo Kiev, marea rivală a lui Şahtior Donetsk
  • Lucescu a antrenat-o pe Şahtior timp de 12 ani, în perioada 2004-2016
  • El a câştigat 8 titluri în Ucraina şi o Cupă UEFA
945 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a semnat cu Dynamo Kiev VIDEO

Mircea Lucescu a semnat cu Dynamo Kiev

Mircea Lucescu s-a întors în Ucraina, dar nu la Şahtior Doneţk, ci la marea rivală, Dinamo Kiev. Antrenorul va împlini în curând 75 de ani. Cu toate acestea este pregătit de o nouă provocare. În Ucraina, Mircea Lucescu a făcut legea cu Şahtior. A câştigat de opt ori titlul, şase cupe, şapte supercupe şi o Cupa UEFA. La Dinamo Kiev, Il Luce va avea un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.  
 
„Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiţie, cu jucători talentaţi. Cred că cei de aici vor fi mulţumiţi de munca mea şi voi avea rezultate. Le mulţumesc preşedintelui şi fanilor pentru încredere”, a spus Lucescu.  
 
                
 
În urmă cu puţin timp, a venit anunţul oficial din partea clubului din Ucraina. "Bun venit, Mister" a fost mesajul în limba română al celor de la Dynamo pentru Mircea Lucescu.

⚡️ Мірча Луческу – головний тренер ФК «Динамо» Київ Новим головним тренером футбольного клубу «Динамо» призначений відомий румунський фахівець Мірча Луческу!

Publicată de FC Dynamo Kyiv pe Joi, 23 iulie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici