Mircea Lucescu: Am arătat că suntem mai buni decât Bayer Leverkusen

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, marţi seară, după Şahtior - Bayer, scor 0-0, că echipa sa a arătat că este mai bună decât formaţia din Leverkusen, deoarece a avut mai multe ocazii de a marca decât au avut germanii la meciul de pe teren propriu, pe care l-au câştigat cu ajutorul arbitrilor.

255 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Am arătat că suntem mai buni decât Bayer Leverkusen

Mircea Lucescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Ţinând cont de evoluţia noastră, este o mare dezamăgire că nu am câştigat meciul. Totuşi, este limpede că această echipă tânără vrea să câştige şi va obţine rezultate deosebite. Meritam să câştigăm, am avut cinci sau şase ocazii de a marca, dar, din nefericire, a fost ziua lui Leno (n.r. - potrarul Bernd Leno). Vreau totodată să remarc excelenta organziare a echipei Leverkusen. Sunt bucuros că am arătat în meciul de astăzi că suntem mai buni decât Bayer. Ne-am creat mai multe ocazii decât şi-au creat ei pe teren propriu, deşi au câştigat cu 4-0. Şi fără ajutorul arbitrilor, care au influenţat rezultatul de la Leverkusen. Mai sunt două partide şi avem ocazia de a obţine şase puncte, dar trebuie să arătăm acelaşi nivel de performanţă ca în această seară. Meciul cu Real Sociedad va fi foarte dificil deoarece ei mai au o ultimă şansă să se califice în Liga Europa", a spus Lucescu, potrivit site-ului oficial al clubului din Doneţk.

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, meciul cu echipa germană Bayer Leverkusen, contând pentru etapa a IV-a a grupei A a Ligii Campionilor. Cu două săptămâni înainte, Bayer s-a impus, la Leverkusen, cu scorul de 4-0, în faţa echipei ucrainene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici