Mircea Lucescu ar putea deveni preşedinte la Galatasaray

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este primul de pe lista de eventuali antrenori a unui candidat pentru postul de preşedinte al clubului Galatasaray, Unal Aysal, informează cotidianul Fanatik.

31 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu ar putea deveni preşedinte la Galatasaray

Mircea Lucescu ar putea deveni preşedinte la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se spunea că în cazul în care Unal Aysal va fi ales, el se va înţelege cu Eric Gerets. Însă potrivit ultimelor informaţii, prima ţintă a lui Aysal ar fi Mircea Lucescu. Tehnicianul român a spus anterior că nu va mai prelua conducerea tehnică a echipei Galatasaray, invocând problemele economice ale clubului. Se spune însă că Unal Aysal îi va oferi asigurări lui Lucescu şi un buget mare pentru transferuri", notează jurnalul turc.

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat, miercuri, că în data de 14 mai vor avea loc alegeri pentru conducerea grupării. Tot miercuri, un tribunal din Istanbul a hotărât anularea deciziei din 27 martie a Adunării Generale, conform căreia în cel mult o lună urmau să aibă loc noi alegeri şi toţi oficialii actuali nu mai puteau candida, ei neprimind votul de încredere al A.G.

Adunarea Generală a clubului Galatasaray a avut loc la două zile după ce gruparea a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici