Mircea Lucescu are revanşa lui Şahtior în minte înaintea meciului cu Sevilla din Liga Europa

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a declarat, miercuri seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că speră ca echipa ucraineană să-şi ia revanşa cu FC Sevilla, în meciul de joi din semifinalele Ligii Europa, la nouă ani după ce a fost eliminată în mod dramatic de formaţia spaniolă.

1 afișare

"Este foarte important să menţinem un nivel ridicat al performanţelor. Şahtior a ajuns la acest nivel prin câştigarea Cupei UEFA, în 2009, iar acum suntem în semifinalele Ligii Europa. Alte echipe est-europene, precum CSKA Moscova, Zenit, Galatasaray, au câştigat Cupa UEFA, dar nu au mai reuşit rezultate notabile după aceea, niciuna nu a repetat succesul. Sunt foarte mândru de jucătorii mei şi de restul echipei. Le-am arătat jucătorilor nişte clipuri cu cele două meciuri împotriva echipei din Sevilla din 2007, în Cupa UEFA. Mai erau 10 secunde şi ne calificam! Cred că spaniolii au avut un mare noroc atunci. Sper ca norocul lor de atunci să treacă la noi de data asta; toate lucrurile în viaţă se echilibrează la un moment dat", a declarat Mircea Lucescu, pentru site-ul uefa.com.

Partida Şahtior Doneţk - FC Sevilla, din turul semifinalelor Ligii Europa, se va disputa joi, la Lvov, de la ora 22.05, ora României.

Iată care sunt echipele probabile, potrivit site-ului UEFA:

Şahtior: Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily - Stepanenko, Malyshev, Marlos, Kovalenko, Taison - Ferreyra. Antrenor: Mircea Lucescu.

FC Sevilla: David Soria - Coke, Carriço, Kolodziejczak, Escudero - N'Zonzi, Krychowiak; Konoplyanka, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro. Antrenor: Unai Emery.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici