Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga Cupa Mondială din Africa de Sud

Tehnicianul român al echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că, în opinia sa, turneul din acest an al Cupei Mondiale din Africa de Sud va fi câştigat de Brazilia sau Argentina, informează site-ul oficial al clubului din Ucraina.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga Cupa Mondială din Africa de Sud

Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga Cupa Mondială din Africa de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că adevăratul fotbal va începe din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cu siguranţă, am aşteptat mai mult de la selecţionatele africane care joacă pe continentul lor. Cred că, la fel ca în toate turneele finale precedente ce s-au desfăşurat în afara Europei, Brazilia sau Argentina va câştiga trofeul. Dacă turneul Cupei Mondiale este organizat în Europa, de obicei o naţională europeană câştigă. Nu trebuie să uităm că aproape toţi fotbaliştii argentinieni sau brazilieni care evoluează la echipele naţionale joacă la cluburi europene", a precizat tehnicianul român.

Naţionala Argentinei s-a calificat în optimile Cupei Mondiale după ce a terminat grupa B pe primul loc cu maximum de puncte (9), în urma victoriei, de marţi, cu Grecia (2-0).

Reprezentativa Braziliei a obţinut accesul în optimile CM, cu o etapă înainte de terminarea meciurilor grupei G, după ce a învins, duminică, scor 3-1, selecţionata Coastei de Fildeş.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici